Workshop Crowdfunding voor Apeldoorn

Op dinsdag 19 februari 19.30 – 21.30 uur wordt in het ACEC-gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn een workshop crowdfunding georganiseerd.

Tijdens deze gratis workshop leer je hoe je succesvol campagne kunt voeren op www.voorapeldoorn.nl. Je gaat na de uitleg meteen praktisch aan de slag met het maken van je campagneplan.
Je krijgt tips en trics van de mensen van Voor je Buurt en de gemeente, maar ook je medecursisten kunnen je helpen en jij hun. Zo maken we onze gemeente samen een stukje mooier

CONTACTGEGEVENS
E-mail: info@apeldoornpaktaan.nl
Telefoon: 055-5270581

Apeldoorn Pakt Aan en Voor Apeldoorn hebben de handen ineen geslagen en werken sinds kort samen! Start jij een campagne bij Voor Apeldoorn? Dan denkt Apeldoorn Pakt Aan met je mee.

Voor Apeldoorn is hét crowdfundingplatform voor maatschappelijke projecten. Het geeft aan jou als initiatiefnemer de mogelijkheden en begeleiding om je initiatief te kunnen realiseren. Het team van Voor Apeldoorn helpt je hoe je via een campagne een actief betrokken groep supporters werft en geld, hulp en materialen ophaalt voor je initiatief!

Ga jij een crowdfundingscampagne starten? Dan kan Apeldoorn Pakt Aan je helpen bij het zoeken naar vrijwilligers. Bijvoorbeeld door het plaatsen van vrijwilligersvacatures in de vacaturebank of het plaatsen van het initiatief in de database. Hierdoor is jouw project nog beter vindbaar!
Zie: https://www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws/crowdfunding-met-voor-apeldoorn-en-apeldoorn-pakt-aan/