Wijkraad hield drukbezochte ledenvergadering

Op dinsdag 23 april hield de Wijkraad Zuidoost zijn jaarlijkse algemene ledenvergadering.
Wethouder Detlev Cziesso stond bij het begin van de vergadering stil bij het overlijden van onze voorzitter, Koos Ham.
Koos heeft zich gedurende vele jaren ingezet voor de buurt- en wijkraad om de leefbaarheid in de Maten en Groot Zonnehoeve te bevorderen.
We zullen hem herinneren als iemand die openstond voor nieuwe ontwikkelingen en weloverwogen zijn standpunt bepaalde, maar bovenal als een vriendelijk mens.

Veel belangstelling (er moesten extra stoelen worden aangesleept) was er voor de presentatie Duurzame Warmtevoorziening van Xandra van Lipzig (Projectleider Wijk van de Toekomst) en Pauline Tiecken (Gebiedsmanager Energietransitie), beiden werkzaam bij de Gemeente Apeldoorn.
Deze presentatie vindt u hier.

Na de pauze lichtte Henk Hamers het jaarverslag en Hans van der Linden het financiële jaarverslag toe.
Binnenkort zullen we de notulen van de vergadering op onze website en Facebookpagina publiceren.