Samen maken we de buurt nóg groener!

Beplanting in straten, op daken en tegen gevels helpen onze stad af te koelen op hete dagen, en bij nat weer het regenwater beter af te voeren.
Bovendien: groene straten zien er gezellig uit. Het is leuk om samen met anderen natuur in uw wijk te creëren of in stand te houden. U kunt daar nu zelf ook aan bijdragen.
Deel met ons uw mooie, creatieve groene ideeën, ze zijn van harte welkom! U brengt de ideeën in. De gemeente zorgt voor de uitvoering en het onderhoud doen we samen.

Het begint altijd met een idee. Misschien hebt u die zelf al ideeën over hoe u uw straat of buurt kunt vergroenen. Deze kunt u bij ons indienen. Wilt u dit wel graag, maar weet u nog niet precies wat past in uw buurt? Dan kunt u inspiratie opdoen in het Groenmenu van de Gemeente Apeldoorn. Hierin ziet u verschillende mogelijkheden: groen-menu

Er zijn geen ingewikkelde criteria. De enige voorwaarde is dat het een plek in de openbare ruimte moet zijn. Alle initiatieven waarmee we Apeldoorn groener kunnen maken zijn welkom.

Stap 2 is het indienen van uw plan. Stuur een mail naar groeninitiatief@apeldoorn.nl met een beschrijving van uw wens en de locatie die u op het oog hebt.

Zie verder https://www.apeldoorn.nl/groeninitiatief