Link voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering

Beste Mensen,

Hieronder vindt u de link voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 18 mei 2021.

DE VERGADERING START OM 20:00. Vanaf 19:45 worden mensen tot de vergadering toegelaten.

Houdt er rekening mee dat er wellicht ook een vervolg vergadering gepland zal worden op 25 mei 2021, in verband met het stemmen over de voortgang van de Wijkraad.

U heeft u lidnummer nodig om te mogen stemmen.

Weet u uw lidnummer niet (meer) dan kunt u deze nog opvragen. Volg dan svp de procedure zoals verderop in deze mail is beschreven.

In verband met vakantie zult u niet eerder dan maandag 17, of dinsdag 18 mei (de dag van de vergadering) uw lidnummer ontvangen.

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options