In tijden van crisis helpen we elkaar

In deze moeilijke tijd kunnen wij ons voorstellen dat u misschien wel wat hulp kunt gebruiken. Speciaal voor alle mensen in Apeldoorn hebben Apeldoorn Pakt Aan en Stimenz het project ‘Kleine klus’ in het leven geroepen. Met als motto: Kleine klus, groot gebaar. In tijden van crisis, zorgen wij voor elkaar.
U kunt bij Kleine klus terecht met uw hulpvragen. Wij kijken dan of wij een vrijwilliger kunnen vinden die wij aan u kunnen koppelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan iemand:
– die af en toe een boodschap voor u doet, omdat u zelf niet makkelijk het huis uit kunt – om een telefonisch gesprekje mee te voeren, omdat u nu minder mensen spreekt – die een keer een maaltijd kan brengen – die de hond kan uitlaten – die uw (klein)kinderen kan helpen met huiswerk – die u kan helpen met het installeren van digitale programma’s om bijvoorbeeld te kunnen beeldbellen – … enzovoorts.
Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Voor meer informatie en om u aan te melden, kunt u terecht op onze website: www.apeldoornpaktaan.nl.
Vindt u aanmelden via de computer lastig of heeft u er geen? Dan kunt u ons bellen: 088 – 784 64 65 (lokaal tarief). Onze medewerkers zitten voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en in het weekend van 12.00 – 16.00 uur.
Zodra u uw vraag aan ons hebt doorgegeven, gaan wij voor u op zoek naar een vrijwilliger. Als wij iemand hebben gevonden, krijgt u van ons het telefoonnummer van de vrijwilliger. U kunt dan zelf contact met de vrijwilliger opnemen en samen afspreken hoe hij of zij u het beste kan helpen
Dus heeft u een hulpvraag? Ga naar onze website of bel ons via  088 – 784 64 65.

Met vriendelijke groet,
Het team van Kleine Klus Apeldoorn Pakt Aan