Kavels voor woningen in Groot Zonnehoeve in de verkoop

 
De gemeente Apeldoorn zegt hierover:
Nieuwe kavels Villahoeve fase 4 bijna in de verkoop!

Landelijk wonen met alle voorzieningen op steenworp afstand? Op 3 november gaan 22 nieuwe kavels in Villahoeve fase 4 in de verkoop. Villahoeve is een buurt gelegen in Groot Zonnehoeve met een landelijke uitstraling door het vele groen, speeltuinen en speelvelden.

Vanaf 23 oktober is alle informatie over de kavels te vinden op www.apeldoorn.nl/villahoeve (let op: deze link is nu nog niet actief). Is Villahoeve dé locatie voor uw droomhuis? Vanaf 30 oktober kunt u zich inschrijven in de Kavels+Panden winkel. De toewijzing gebeurt via een loting op 3 november.

De kavels, groot 480m2 tot 650m2, liggen aan de Boommarter en Steenmarter en zijn geschikt voor uitsluitend vrijstaande woningen. Kenmerkend voor deze kavels is dat zowel traditionele als moderne architectuur is toegestaan. Van een moderne bungalow tot een ruim karakteristiek herenhuis, kies voor uw eigen stijl!

Dwars door Groot Zonnehoeve is een fraai park aangelegd. Met vijf minuten bent u in het natuurgebied het Woudhuis. Villahoeve heeft twee winkelcentra om de hoek, een treinstation, de snelweg en vele voorzieningen op een steenworp afstand.

Op een later moment zullen de kavels voor de twee-onder-één-kapwoningen uitgegeven gaan worden.

 

 

Zie ook het volgende artikel: villa-kavels-apeldoorn-in-verloting