E-team

Checklist en materiaal van het e-team

Het e-team

In een uurtje tijd vindt het e-team euro’s die je laat liggen! Het e-team van de Energieke Maten bestaat uit opgeleide vrijwilligers die samen met je bekijken waar je (per ongeluk) energie verspilt in je huis. Het e-team heeft een checklist bij zich en kan kleine besparingen direct voor je realiseren. Voor andere besparingen geven zij duidelijk en concreet advies, zodat je daar zelf mee aan de slag kunt. De praktijk wijst uit dat je een jaarlijkse besparing van zeker 200 tot 400 euro kunt vinden als je met de juiste spullen een uurtje kritisch kijkt in je huis. Dat resultaat wil jij toch ook?

Belangstelling?
Meld je aan voor een bezoek van het e-team via: energiekematen@gmail.com
Dan maken we een afspraak en ga je samen met het e-team aan de slag.

Vrijwilligers gezocht
En vind je het leuk om zelf bij het e-team te gaan horen? We zoeken nog mensen die in hun eigen buurtje aan de slag willen. Wat moet je daarvoor kunnen? Het belangrijkst is dat je goed contact maakt met de mensen bij wie je op bezoek gaat. Daarnaast moet je secuur en netjes zijn. Je leert de technische achtergronden in een korte cursus. En af en toe heeft het e-team een gezellige bijeenkomst om ervaringen te delen en bij te leren over een specifiek onderwerp.

Energie besparen met het e-team: Warm aanbevolen door De Energieke Maten